Генератор за ток 3.0 kW, монофазен, електрически старт, AVR, колела - CIMEX PG4000S

Генератор за ток 3.0 kW, монофазен, електрически старт, AVR, колела. Новият модел бензинов генератор за ток CIMEX PG4000S е специално предназначен за захранване на електрически машини и инструменти, офиси, домове. Максималната мощност на генератора е 3.0 kW а номиналната 2.7 kW. В строителството и довършителните дейности, този монофазен генератор за ток намира широко приложение за захранване на различни видове електроинструменти като къртачи, перфоратори, циркуляри, осигуряване на основно и аварийно захранване на работни обекти и площадки.

ПРЕДИМСТВА:

 • Снабден с  AVR автоматичен регулатор на напрежението, генератора за ток безпроблемно осигурява електрическо захранване на чувствителна към колебания в напрежението черна и бяла техника. Това ви позволява мобилния генератор за ток CIMEX PG4000S да бъде използван за захранване на офиси, домове и вили. Практичният извод за 12 V / 8.3A ви позволява да използвате генератора за ток като зарядно устройство или източник на ток за вашият кемпер или каравана.

 • CIMEX PG4000S не е просто поредният генератор за ток предлаган на нашия пазар – той е разработен и съобразен за да отговори на специфичните изискваниякакто за професионална употреба, така и за успешното му използване в битови условия или при лагеруване  сред природата.

 • Генераторът PG4000S е снабден с колела и удобни сгъваеми дръжки и в комбинация с  тегло от само 39 кг,  CIMEX PG4000S може лесно да бъде преместен и позициониран на място където ви е необходим. Транспортирането и съхранението му не изискват много място. Ако пък искате да разположите генератора стационарно – можете да монтирате включените в комплекта гумени тампони вместо транспортните колела.тръбната метална рамка на генератора за ток есъс странични защитни капаци, изолиращи ауспуха на двигателя от случаен контакт с предмети и осигуряващи защита от изгаряне.

 • За разлика от предходния модел CIMEX PG3000S, новият CIMEX PG4000S е с увеличен обем на резервоара за гориво. Обемът на резервоара вече е 15 литра, осигуряващи автономност на генератора за ток 7-9 часа (в зависимост от натоварването). Отворът за зареждане с гориво е разположен централно върху горивния резервоар, а в близост до него е и нивомера, показващ нивото на бензин в резервоара. На челния панел на генератора за ток са разположени контактния ключ за стартиране, дигитален контролен уред, главния прекъсвач и гнездата на изходите за ток.

 • Електрическият стартер с който разполага генератора, позволява стартирането му без необходимост от прилагане на физическа сила – просто завъртете контактния ключ и стартирайте генератора. В случай, че не сте използвали генератора за ток дълго време и не е останал заряд в акумулатора му, имате възможност да стартирате генератора чрез ръчния стартер.

 • Непосредствено до стартовия ключ на генератора за ток е вграден мултифункционален дигитален уред, отчитащ изходното напрежение, честота на напрежението и мото часовете. За разлика от масово разпространените аналогови уреди, този дигитален уред е фабрично калибриран и не се нуждае от периодични настройки.

 • Наличието на мото часовник е от ключово значение за спазване на интервалите за смяна на маслото, гарантиращи безпроблемно функциониране на двигателя.

 • Разположените на предния панел два изхода за 220 V/16А са със защитни капачета. В тях можете да включите електроуредите и машините които искате да захраните.Под изходите за 220V на генератора за ток е монтиран извод за 12 V / 8.3А / DC чрез който можете да зареждате акумулатор на автомобил в полеви условия или да включите осветлението на вашата каравана или кемпер.

 •  За защита от претоварване на генератора e вграден автоматичен предпазител, който изключва подаването на напрежение в случай на претоварване. Алтернаторната част на генератора е висококачествена, с изцяло медни намотки, гарантиращи постоянна мощност при продължителна екслоатация. За осигуряване на постоянно изходно напрежение при промяна в натоварването, алтернатора е снабден с AVR стабилизатор.


 • Задвижването на генератора за ток се осъществява от четиритактов  бензинов двигател CIMEX G210 с обем 212 куб. см., с електрически стартер. Тих и икономичен, този двигател ви осигурява автономност на генератора от 7-9 часа с един резервоар при ниво на шум от само 69 dB. За защита от ниско ниво на маслото, двигателят е снабден с датчик нивомер на масло. Предвид на възможността, генератора за ток да се използва за захранване на машини, които при работа отделят значителни количества прах, на генератора е монтиран въздушен филтър тип "гъба". Т.е. при замърсяване на филтъра просто го изперете със сапун, омаслете и той отново е готов за ползване, спестявайки ви допълнителни разходи за закупуване на нов филтър.

Teхнически характеристики:

Изходно напрежение :                      220 V

Брой фази:                                      1 (монофазно)

Номинален ток:                              12.3 А

Максимална мощност:                    3000 W

Номинална мощност:                      2700 W

Изход:                                         2 х 220V

Изход12V:                                      1 х 12V / 8.3 A / DC

Авт. регулатор на напрежението (AVR):      да

Двигател:                                          четиритактов

Гориво:                                              бензин

Модел:                                              G210

Брой цилиндри:                              1

Работен обем:                              212 куб.см

Мощност (hp):                              6.6

Охлаждане:                                      въздушно

Стартиране:                                      електрически + ръчен стартер

Обем на горивния резервоар :              15 л

Размери Д х Ш х В :                              605 х 445 х 445 мм

Тегло:                                                                             39 кг


Гаранция:

 • 24 месеца за физически лица
 • 12 месеца за юридически лица

Безплатна доставка до офис на Еконт

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Генератор за ток CIMEX 3.0 kW, монофазен, електрически старт, AVR

 • Модел: PG4000S
 • Наличност: В наличност
 • Цена: 1 090.00 лв


Подобни продукти

Монофазен генератор Denzel PS 25, 2.5 kW, AVR

Монофазен генератор Denzel PS 25, 2.5 kW, AVR

Бензинов монофазен генератор Denzel PS 25, 2.5 kW,..

Цена: 599.00 лв

POWER PLUS Бензинов генератор за ток POWX5160

POWER PLUS Бензинов генератор за ток POWX5160

Бензинов генератор за ток POWER PLUS POWX5160..

Цена: 1 599.00 лв Цена: 1 895.00 лв

Бензинов инверторен генератор Powermate PMi1000

Бензинов инверторен генератор Powermate PMi1000

Бензинов инверторен генератор Powermate PMi1000 - ..

Цена: 1 406.00 лв

Бензинов инверторен генератор Powermate PMi 2000

Бензинов инверторен генератор Powermate PMi 2000

Бензинов инверторен генератор Powermate PMi 2000 -..

Цена: 1 739.00 лв

Етикети: ГЕНЕРАТОРИ, ЗА, ТОК, ГЕНЕРАТОРИ ЗА ТОК, Генератор, за, ток, 3.0, kW, , монофазен, , електрически, старт, , AVR, , колела, CIMEX, PG4000S, Генератор за ток 3.0 kW, монофазен, електрически старт, AVR, колела - CIMEX PG4000S