• Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, тройна

Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, тройна MTX Germany

Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, тройна от MTX. Корпусът на вакуумната лапа за стъкло е изработена от лята алумиева сплав. Снабдена с три точки на захващане чрез вендузи с метален изтеглящ механизъм и пластмасов палец, този тип лапа за стъкло се използва за пренасяне на стъклопакети, поликарбонатни плоскости, гладък листов материал. Важен фактор за надеждното захващане на вакуумната лапа за стъкло е повърхността към моято се захваща да бъде чиста, за да може да се осигури плътно и стабилно прилепване на вендузите. С товароносимост от 120 килограма, тази лапа за стъкло, намира и някой нетрадиционни приложения - краткотрайно закрепване малки сателитни антени към стъкла на камиони, кемпери, каравани. Вендузите на лапата за стъкло са изработени от солидна гума с дебелина около 2 мм., отличаващи се с добра износоустойчивост и дълъг експлоатационен ресурс.

Важно - не съхранявайте (продължителен период) лапата за стъкло, директно изложена на слънчева светлина - това, може да доведе до ускорено стареене на материала на вендузите. 

Лапи за стъкла на изгодна цена!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, тройна

  • Производител: MTX Germany
  • Модел: 8752559
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 38.85 лв


Подобни продукти

Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, двойна

Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, двойна

Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, двойна от MTX..

Цена: 25.90 лв

Професионален комплект лапи за автостъкла - 2 бр.

Професионален комплект лапи за автостъкла - 2 бр.

Професионален комплект лапи за автостъкла - 2 бр. ..

Цена: 226.00 лв

Етикети: Лапи, за, стъкла, Лапи за стъкла, Лапа, за, стъкло, вакуумна, алуминиева, тройна, Лапа за стъкло вакуумна, алуминиева, тройна продажба