Условия за връщане на стока

Условия за връщане на закупена стока от onlineinstrumenti.com

Всеки потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването и.

Стока съответно трябва да е в опаковката в която е била закупена, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При връщане на стоки Ви съветваме да се свържете предварително с наш служител, който ще Ви даде подробни инструкции, как да процедирате.

След като получим върнатата от Вас стока ще се свържем с Вас до 5 работни дни за да ви съобщим сумата, която ще Ви възстановим или в случай, че е необходима допълнителна информация или разяснения.

Стоките могат да бъдат донесени лично от Потребителя или доставени чрез куриер, като всички транспортни /куриерски/ пощенски и др. разходи по доставката са за сметка на Потребителя.

Стоките задължително трябва да са в търговски вид, придружени от всички документи по продажбата /касова бележка, фактура или гаранционна карта.

Когато потребителят е упражнил правото си на отказ, Силбо груп ЕООД възстановява всички суми, получени от потребителя, с изключение на разходите за доставка, без неоправдано забавяне и не по-късно от 30 (тридесет) дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от стоката.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок до 30 дни.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
- възстановяване на заплатената сума
- заменяне на стоката с нова
- отбив от цената